Saturday, February 9, 2019

This Week.




This Astrological Week 

The weekend is fiery with the Moon in Aries putting the emphasis on go, go, going.  Crescent lunar phases has us learning and receiving information that speaks to our independence.  On Sunday, Mercury enters Pisces slowing down mental energy from exciting quick ideas to reflective and meditative ponderings.     On the 12th  Mars will conjunct Uranus in super late Aries.    A burst of independence combined with willfulness and perhaps anger will be around us, in us and in the news.  What we do with this energy is up to us.  On the 14thangry warrior Mars moves into creature comfort loving Taurus –Happy Valentines Day.  

Crescent Moon Phase
Feb 8, 2019 7:26pm EST 

Focus on: What information are you learning about your need for independence?  What are you learning about breaking out and self motivation? What are you learning about your fiery nature? 

Special Focus
2/10: Mercury enter Pisces 

First Quarter Moon 
February 12 5:26 pm  EST 

Focus on: What actions can you take that build something up? What actions can you take that strengthen your money and possessions?  What actions can you take that support your property?  What actions can you take that are super duper practical?  

Special Focus:
2/12: Mars conjunct Uranus. Bumpiness.  Rough rides. The earth quakes.   Fighting for the sake of fighting.  
2/14: Mars enters Taurus

8 comments:

  1. ČE SE BO MAGNA ZAPRLA BO TO NAJVEČJI ČUDEŽ

    V teh dneh lahko beremo, da Marinšek predsednik okoljevarstvene organizacije ne daje Magni dovoljenje za zagon.
    Meni se zdi, da je veliko prej da bo Ivan Kramberger vstal od mrtvih in bo predsednik Slovenije kot pa da bo Magna zaprla svoj obrat. Veliko prej se bo v Gaju pekla jagnjetina kot pa da Magna ne bo odprla svoje lakirnice. Satan me zagotovo ne bo nehal napadati, ker on je kralj. V Gaju v ovčereji nisem mogel biti zaposlen v ovčereji, ker so te satanske starokopitne ženske bile proti ovcam. V Magni pa bom moral biti. Magna bo rpičela s z redno proizvodnjo najkasneje do konca letošnjega aprila. To bo pravo suženjsko delo, celih 8 ur imeti masko na glavi, delati v tej smrderiji, ker v Gaju v ovčereji nisem smel. Res bo temu tako.

    ReplyDelete
  2. NAPOVED ZA PRIHODNOST, KI SE BO RES URESNIČILA

    Ko sem še živela sem zelo bila proti ovcam na svoji kmetiji, rajši sem v crkavala v tej od mačk posrani kuhinji. Sem bila zelo zlobna protiovčerejska diktatorka.

    IN

    Zaradi tega tam v Gaju nisem mogel biti zaposlen v ovčereji, tam se ni moglo jesti jagnjetine. In ker nisem mogel biti zaposlen v Gaju, sedaj delam v tej smrdljivi Magni v tej ličarski smrderiji. Imam cel dan masko na glavi. Vse se kadi od barve. In zelo trpim.

    Diktatorji kot naprimer Hitler na svetu niso naredili nič dobrega in tudi ta protiovčerejska diktatorka ni naredila nič dobrega, ampak samo zlo. Lahko bi imel zelo super službo v Gaju na svežem zraku, v čistem okolju, v naravi, zdaj pa imam najslabšo službo v Magni. Delam v ličarski smrderiji, imam ves dan masko na glavi. Kaj je lahko še hujšega.

    ReplyDelete
  3. A vashikaran specialist always wishes for peaceful life of a person. Till now many have seen great change in their life. The change which he brought is for life long. Thus no one has to ever worry about anything. call now:-(+91-9876706621)
    http://www.famousvashikaranspecialist.com

    ReplyDelete
  4. MAGNA SE NE BO SELILA V GRADEC, ODPRLA SE BO ZAGOTOVO

    Vse do petka, 15.februarja ima okoljevarstvena organizacija še čas, da dovoli Magni začetek obratovanja v Hočah.
    Toda jaz mislim, da je praktično 100 % da se Magna ne bo selila v Gradec in da bo najkasneje do konca aprila letošnjega leta zagnala svojo redno proizvodnjo.
    Če se bo Magna selila v Gradec potem bodo tudi v Gaju ovce in se bo pekla jagnjetina. Če pa bo Magna v Hočah zagnala svojo proizvodnjo potem pa tudi v Gaju ne bo jagnjetine in ovc.

    ReplyDelete
  5. Po mojem mnenju se Magna resnično ne bo selila v Gradec. Mariček bo pričel dobivati določene grožnje in v strahu pred grožnjami bo le podpisal uradno dovoljenje, da se Magna v Hočah lahko odpre. Nocoj se bo torej pokazalo kaj bo res. Moja napoved pa bo in ne bom se zmotil, Magna se torej ne bo selila v Gradec. Naslednji teden v ponedeljek se poskusno za kake 3 dni zagnala. V letošnjem aprilu pa bo zagnala svojo redno proizvodnjo.

    IN NE BOM SE ZMOTIL

    ReplyDelete
  6. Na Zavodu za zaposlovanje ti bodo rekli: Tvoje delo, tvoj dom, tvoja služba, tvoje suženjstvo je v Magni v Hočah vse do penzije. Že jutri pojdite tja.

    ReplyDelete
  7. Tudi če bo dobila Magna samo začasno 6 mesečno poskusno obratovanje, kar nocoj tudi bo, se bo to poskusno 6 mesečno obratovanje potem podaljšalo v redno.

    ReplyDelete
  8. Magna v Hočah bo pričela z povsem uradnim zagonom dne v ponedeljek, 15.aprila 2019.

    ReplyDelete